Blijvend resultaat

Cliënten worden ambassadeurs

Onconventionele aanpak

Dialoog in plaats van de gouden methode

Van stress tot burnout

Welke klacht u ook heeft, u bent van harte welkom

Serene locatie

Ontdek je nieuwe wereld

Harry Grob: One of a kind

One of a kind. Like you!

Ter inspiratie

Depressie Gala

Op Blue Monday, en de dag van het Depressie Gala, graag je aandacht voor de tips van Marilyn Tam (www.marilyntam.com) tegen S.A.D.:

Tags: 

Werkstress kost geld

Het is weer vaak in het nieuws: de kosten ten gevolge van stress op het werk (TNO). ‘Oude wijn in nieuwe zakken’, we weten dat allemaal toch al lang? Kennelijk wachten we nog steeds te lang met het aanpakken van de oorzaak. Hoe kan het anders in uw organisatie? Meer succes én gelukkige medewerkers?

Balans of Balanceren!

Zo heurt het eigenlijk!

Zo heurt het eigenlijk!
We maken minder ‘schone’ zaken mee, maar vaak ook hele mooie. Een klant van ons, Cogas uit Almelo, stuurt een medewerker naar Weer in Balans, terwijl de betrokken medewerker  halverwege het trainingstraject met pensioen gaat. De HR-manager zei daarover het volgende: “De beste man heeft ruim 40 jaar keihard voor ons gewerkt, nauwelijks verzuim gehad ondanks dat hij veel in zijn leven heeft meegemaakt. We willen graag dat hij gelukkig zijn pensioen in gaat. Ook dat beschouwen we als onze verantwoordelijkheid”. Zo heurt het eigenlijk!

Wetenschappelijk onderzoek effecten HGT®

Het onderzoek, in het bijzonder gericht op het meten van de lange termijn effecten van ons werk, is inmiddels afgerond. Het gehele rapport ligt ter inzage in ons kantoor. Echter, de belangrijkste resultaten wil ik u niet onthouden. In tachtig procent van de onderzochte casussen bleek ook op lange termijn het effect van onze behandeling nog steeds ‘aanmerkelijk’ te zijn. Bij de overige twintig procent bleek dat ‘enig effect’ te zijn.

Komt een vrouw bij de dokter...

Een ontmoeting in de dokterspraktijk - Dirk van Mulligen

Een patiënte komt bij de dokter voor controle. Ze heeft enige tijd geleden een borstoperatie ondergaan die helaas wat complicaties kende. Nog steeds heeft ze veel pijn en ze wil graag begrijpen hoe de complicaties hebben kunnen ontstaan. Ter voorbereiding op de controle heeft ze wat vragen op een briefje gezet en vol goede moed gaat ze naar het ziekenhuis.

Pagina's

Subscribe to Ter inspiratie