Harry Grob: One of a kind

One of a kind. Like you!

Serene locatie

Ontdek je nieuwe wereld

Blijvend resultaat

Cliënten worden ambassadeurs

Onconventionele aanpak

Dialoog in plaats van de gouden methode

Van stress tot burnout

Welke klacht u ook heeft, u bent van harte welkom

Organisatie in Balans

Werkgever

Een gezonde organisatie behelst meer dan alleen een laag verzuim. We weten allemaal dat één medewerker of manager een afdeling kan maken of breken. Maak hier kennis met een out-of-the-box manier van adviseren, coachen en trainen met slechts een doel: een gezonde organisatie! In élk opzicht. Met blijvend succes.

Heeft u ook medewerkers die al een tijdje niet goed functioneren door lichamelijke of psychische klachten? Wanneer dit leidt tot frequent of langdurig ziekteverzuim is dat voor uw organisatie niet alleen lastig maar ook duur. Nog afgezien van de negatieve impact op het leven van uw medewerker en zijn (werk)omgeving.

De trainingen van Harry Grob zorgen bij lichamelijk of psychische klachten voor een structurele verandering. Uw medewerker komt daardoor tot een gezonde leefstijl en is in staat om duurzaam zijn eigen gezondheid effectief te managen.

Daarnaast adviseert en traint Harry MT’s en HR-teams op een even unieke manier. Vanuit nonsens naar no-nonsens, pragmatisch en hands-on. Geen blabla rapporten, maar de enige manier waarop blijvende veranderingen tot stand komen. Eenvoud, intuïtief en verbindend kenmerken zijn stijl en ondersteunen úw doel: een gezonde organisatie. In élk opzicht.

Aantoonbare voordelen van Harry Grob-Trainingen:

  • Bewezen rendement.
  • Minder ziekteverzuim.
  • Betere prestaties.
  • Snelle start.
  • En last but not least: aantoonbaar duurzaam effect!

Bel of mail gerust voor meer informatie of referenties. We zijn er graag voor u!