Van stress tot burnout

Welke klacht u ook heeft, u bent van harte welkom

Blijvend resultaat

Cliënten worden ambassadeurs

Serene locatie

Ontdek je nieuwe wereld

Onconventionele aanpak

Dialoog in plaats van de gouden methode

Harry Grob: One of a kind

One of a kind. Like you!

Recensies

Het verhaal van Ferdinand (52)

Wat overkomt mij nu? Waarom voel ik wat ik voel? Waarom lukt het me niet meer los te komen van de situatie? Het is toch maar werk? Zo maar een opsomming van de gedachten die door mijn hoofd spookten. Ik de “people manager’ die altijd in control was, gek op dynamiek, altijd barste van de energie, en vooral altijd klaar stond om anderen te helpen in woord en daad. Maar wie zorgde voor mij? Ik zelf in ieder geval niet. “Slecht” zeg je dan achteraf maar op dat moment besefte ik dat niet. Ik was vooral verbaasd.

Het verhaal van Frans (56)

Harry, ik had beloofd wat terug te geven naar aanleiding van de training “Weer in Balans”. Een training die in de kern eenvoudig leek (even zoeken waar ik uit balans was geraakt en dat weer herstellen) en in werkelijkheid een zoektocht was naar de kern van het leven, waar het écht omdraait, gezondheid. Jouw ‘Schijf van Zeven’ heeft gezondheid voor mij in een breder perspectief geplaatst.

Het verhaal van... Gerard (41)

Pas op de plaats!

Het begon 41 jaar geleden zonder enige zorg, de hele wereld lacht en ik lach terug. Geen enkele zorg, er wordt enkel voor mij gezorgd. Mijn eerste levensjaren zijn slechts gevuld met eten, drinken, slapen en spelen. De eerste levensjaren voor eigenlijk ieder mens zijn daarin hetzelfde, uitzonderingen daargelaten.

 

Het verhaal van ... Nienke (43)

Ik weet nog goed dat ik allerlei soorten van coaching en therapie heb gevolgd en dat eigenlijk niets echt, blijvend, hielp. Ik had namelijk allerlei vage, vooral lichamelijke klachten.

Interview Arbo Magazine

Zeventien jaar geleden begon Harry Grob zijn eigen bureau om stressgerelateerde klachten aan te pakken...
5 vragen aan Harry Grob, interview door Arbo Magazine december 2013.

Pagina's

Subscribe to Recensies
Harry Grob Trainingen
Harry Grob Burn-out specialist